Blog Eyzamiel

7.1.23

CARINA Jenama Tisu Berkualiti Tinggi Untuk Seisi keluarga

Saturday, January 07, 2023 0
CARINA Jenama Tisu Berkualiti Tinggi Untuk Seisi keluarga

Buka je kotak, terus happy. Kotak keriangan kita dah sampai. Yang lebih happy sebab ianya kaler Purple. My Favourite Colour.

Benda-benda macam Tisu Dapur, Tisu Muka, Kapas Muka, Putik Kapas adalah antara benda wajib yg kena ada stok kat rumah. Antara banyak-banyak jenama, Eyza paling suka jenama carina.


Carina ni ditubuhkan pada tahun 2009 dan merupakan pengeluar tisu pertama di Malaysia. Tisu Carina ini dihasilkan dengan menggunakan 100% pulpa dara dan 100% kapas tulen asli dimana ia dapat memberikan keselesaan kepada semua pengguna. Maknanya jenama carina ni antara jenama tertua dan paling dipercayai.

Carina juga merupakan pilihan terbaik untuk mereka yang berkulit sensitif kerana tidak mengandungi sebarang komponen kitar semula, lembut pada kulit, tahan lasak serta mesra alam kerana mudah larut dalam air dan melindungi alam sekitar kita. Anggun memang kulit sensitif dan tak boleh guna wet tisu sembarangan. Alhamdulillah dia serasi dengan jenama carina ni.

Di tahun baharu 2023, Carina ingin menggalakkan rakyat Malaysia tentang kesedaran mengenai kebersihan, mewujudkan persekitaran yang sihat serta mengurangkan pencemaran dengan tema "We Care, We Love". 

Bertemakan kempen Carina "We Care We Love", Carina dapat:-

  • Memberi kesedaran betapa pentingnya kebersihan, mewujudkan persekitaran yang sihat dan mengurangkan pencemaran
  • Memelihara dan menjaga kulit dengan menggunakan 100% kapas tulen semulajadi yang mesra kulit
  • Pengeluaran tempatan untuk meningkatkan pemulihan ekonomi
  • Khusus untuk memenuhi keperluan dan kehendak orang Asia Tenggara
  • 4 siri untuk memenuhi permintaan pasaran 
Yang bestnya, kempen ni ada contest yang boleh korang sertai dengan hanya membeli produk Carina dan  berpeluang memenangi pelbagai hadiah yang menarik. Nanti Eyza terangkan pasal contest ni. Jom kita tengok rangkaian produk carina ni dulu.

4 siri utama jenama carina  ialah:


Penjagaan Kecantikan (Beauty Care) - SIRI TISU KERING

  • CARINA Handkerchief Tissue
  • CARINA Wallet Tissue
  • CARINA Box Tissue
Siri Tisu Kering Carina diperbuat daripada 100% PURE VIRGIN PULP untuk memastikan kebersihannya, lembut dan selamat digunakan pada kulit, termasuk kulit sensitif. Tisu Carina didatangkan dalam pelbagai saiz dan pembungkusan, menjadikannya sesuai untuk digunakan oleh semua lapisan umur. 

Eyza memang suka sebab senang letak je dalam handbag dan boleh bawa ke mana-mana.


Penjagaan Kesihatan (Health Care) - SIRI TISU BASAH

  • CARINA Wet Wipes
  • CARINA Antibacterial Wipes
Siri Tisu Basah pulak mengandungi 99% air, bebas paraben yang tidak menyebabkan sensitiviti kulit dan alahan. Mengandungi ekstrak Aloe vera dan Vitamin E di mana dapat melembutkan kulit. Tekstur Carina Wipes yang lembut, sesuai digunakan untuk pembersihan dan pembasmian kuman bagi menanggalkan kotoran atau cecair dari kulit atau permukaan. 


Eyza selalu guna untuk tanggalkan mekap. Tak tau kenapa tapi Eyza memang suka. Rasa bersih je muka bila lap dengan Wet Tissue carina ni.

SIRI PRODUK KAPAS


Manakala siri Kapas yang diperbuat daripada 100% PURE COTTON yang sesuai untuk kegunaan kecantikan kerana ia bersifat hypoallergenic dan tidak akan menyebabkan iritasi dan kerosakan kulit kerana kapas yang digunakan adalah bahan semula jadi yang asli.

Kapas muka pun antara benda wajib ada kat rumah untuk Eyza cuci mekap atau pakai toner. Siri Kapas carina ni memang best sebab ianya tak kasar dan lembut je.

Penjagaan Bilik Mandi (Toiletries Care) 


Carina juga mempunya Tisu Bilik Mandi dengan 3 lapisan, menjadikan ia lebih kuat dan lembut untuk digunakan. Tisu Carina terkenal kerana tahan lasak serta mesra alam kerana mudah larut dalam air.

Peralatan Dapur (Kitchenware)

Siri Tisu Dapur Carina antara siri tisu kering yang sesuai digunakan dipermukaan dapur dan peralatan dapur. Ia membantu membersihkan kaunter dapur dan peralatan serta menyental tumpahan cecair.

Eyza dah la suka memasak. Lepas masak akan murung kalau nampak percikan minyak ke, cili ke kat dinding. Nasib baik Tisu Dapur carina ada. Senang nak sental.




Carina Gift Box


Carina memperkenalkan Carina Gift Box, di mana di dalamnya mengandungi :

  • CARINA Facial Cotton 160's
  • CARINA Box Tissue 90's
  • CARINA Handkerchief Tissue
  • CARINA Cotton Buds 400 tips
  • CARINA Wallet Tissue
  • CARINA Antibacterial Wipes 70's
  • CARINA Cotton Bud 480's
  • CARINA Wet Wipes 30's
  • Shop online voucher Shopee Carina official Store RM 5 voucher
  • Review & Win campaign flyer
  • Carina Surprise Ang-pao sehingga RM88 melalui TNG
Bersempena dengan kempen #WeCareWeLove, Carina telah memperkenalkan Carina Gift Box yang didatangkan dalam pek esklusif. Ianya lebih jimat dan berbaloi. Sesuai dibeli untuk diri sendiri atau dihadiahkan kepada orang tersayang. Ditawarkan pada harga RM29.90 sahaja (harga asal RM35)

Korang boleh dapatkan Carina Gift Box di:

  • Aeon Big (Cawangan terpilih)
  • Mix Store (Cawangan terpilih @ IOI City Mall)
  • Hot Market @ Berjaya Times Square
  • Tong Hup Trading, Melaka
  • Platform membeli atas talian

LIMITED EDITION We Love We Care Bag


Istimewa untuk pembelian RM40 dan ke atas, dapatkan Carina Limited Edition We Love We Care Bag secara percuma.




Carina Review & Win


Ha.. Mai Eyza cerita macam mana nak masuk pertandingan CARINA Review & Win. Seramai 100 orang pemenang akan dipilih setiap bulan untuk memenangi bekalan rumah yang bernilai RM150 untuk setiap pemenang. Cara nak sertai senang je.

  • Muat naik foto / video dengan menceritakan pengalaman anda menggunakan mana-mana produk siri CARINA di Facebook, Instagram atau Tiktok.
  • Jangan lupa tag @CARINA rasmi di Facebook, Instagram atau Tiktok.
  • Sertakan hashtags #MYCarina #WeCareWeLove
  • Pastikan post anda disetkan kepada umum.

Pertandingan CARINA Review & Win berlangsung dari sekarang sehingga 30 April 2023. 300 orang pemenang akan dipilih untuk memenangi 3 bulan bekalan rumah Carina yang bernilai RM150. Pemenang akan diumumkan di halaman Facebook Carina bermula dari Februari 2023! Hadiah tidak boleh ditukar atau dipindah milik apatah lagi nak tebus dengan wang tunai atau hadiah lain. Pihak Carina berhak mengubah suai terma dan syarat tanpa notis terlebih dahulu.


Pastikan anda simpan resit pembelian kerana jika anda terpilih sebagai salah seorang pemenang, anda wajib menunjukkan resit untuk menuntut hadiah. Anda boleh tag berapa banyak pun penyertaan tetapi setiap pemenang boleh tuntut hadiah sekali sahaja. Nama dan resit pembelian yang sama tidak dibenarkan. Resit pembelian hanya sah dari tarikh 1 Januari 2023 - 31 April 2023 sahaja.



Kebanyakan produk Carina boleh didapatkan di kebanyakan pasaraya ataupun belian secara online.

Shopee     : https://shopee.com.my/carina.os

Lazada     : https://www.lazada.com.my/shop/wangzheng-care/

TopzMall : https://topzmall.com/store/789



Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi Carina melalui email wangzhengcarina@gmail.com atau follow media sosial Carina.

Facebook : https://www.facebook.com/carina.loveandcare

Instagram : https://www.instagram.com/carina.malaysia/

Tiktok       : https://www.tiktok.com/@carinamalaysia


#MildAndGentle #comfortable #pure #SoftAndTender #CarinaMalaysia #CarinaCares #HealthyTissue #VITAMEDIA #CARINA #WeCareWeLove #beautytissue #BetterLife #CarinaMY #MYCarina #Tissue #CarinaTissue #handkerchieftissue #handkerchief #VirginPulp #PurePulp #Wallettissue #CarinaLavender #CarinaGreentea #CarinaRose #CarinaEveryday #CarinaPure #CarinaCaringLife #CarinaForAll #BetterwithCarina #CarinaFamily #Carina100natural #CarinaNature


23.11.22

KOPI KENANGAN, SYARIKAT F&B ‘UNICORN’ PERTAMA DAN TERBAHARU DI ASIA TENGGARA KINI MELEBARKAN SAYAPNYA KE MALAYSIA

Wednesday, November 23, 2022 0
KOPI KENANGAN, SYARIKAT F&B ‘UNICORN’ PERTAMA DAN TERBAHARU DI ASIA TENGGARA KINI MELEBARKAN SAYAPNYA KE MALAYSIA

Kopi Kenangan, rangkaian F&B paling pesat membangun dari Indonesia kini membuka cawangan pertamanya di Malaysia pada hari ini di Suria KLCC. Pelancaran kedai ini dirasmikan oleh Pengasas Bersama Kopi Kenangan, CEO Edward Tirtanata, dan Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan, James Prananto.

 

CEO dan Pengasas Bersama Edward Tirtanata berkata, “Kami memilih Malaysia sebagai destinasi perkembangan pemasaran pertama kami kerana kegemaran rakyat Malaysia terhadap makanan, perkembangan budaya kopi dan konsep makanan “grab-and-go”. Terdapat banyak persamaan cita rasa makanan rakyat Malaysia dengan Indonesia dan keinginan mereka untuk mencuba sesuatu yang baharu. Sektor F&B di Malaysia mempunyai masa depan yang cerah disebabkan pengalihan negara ke arah ekonomi digital pendapatan tinggi, dengan penekanan diberikan terhadap pendigitalan, selari dengan operasi perniagaan kami. Kami ingin mengeksport kejayaan model kopi “grab-and-go” kami dari Indonesia ke pasaran luar negara, bermula dengan Malaysia. Kami mengasaskan Kopi Kenangan dengan tujuan untuk menjadikan kopi berkualiti dengan harga yang lebih berpatutan dan mudah didapati untuk semua. Kami cukup teruja untuk berkongsi cita rasa kopi Indonesia bersama dengan sahabat-sahabat kami di Malaysia.”

 

Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan James Prananto pula berkata, “Kopi Kenangan akan beroperasi di bawah jenama Kenangan Coffee sebagai nama rasminya di luar Indonesia. Kami ingin memberikan penekanan terhadap perkataan Kenangan kerana ia menggambarkan memori yang dicipta bersama. Semua pelanggan yang melawat kedai akan dilayan seperti seorang rakan, dan setiap cawan kopi yang dijual akan dibuat dengan kasih sayang, agar pelanggan kami juga dapat mencipta kenangan bersama dengan kami. Kami ingin menjadi jenama yang paling disukai pelanggan di Asia Tenggara, dan Malaysia akan memainkan peranan yang penting  dalam membantu kami mencapai matlamat ini.”



Kenangan Coffee akan membuka empat lagi cawangan di MyTown Cheras, Pavilion KL, NU Sentral KL dan Sunway Pyramid PJ menjelang akhir tahun ini. Ia juga telah melancarkan pusat latihan ‘Training Academy’ yang tersendiri di Uptown, PJ untuk menyediakan pelbagai program latihan untuk barista dan pekerjanya yang lain, dengan hasrat untuk menjadi pusat latihan F&B profesional terbaik di Malaysia. Selari dengan komitmennya untuk menyediakan kopi berkualiti terbaik kepada para pelanggan, jenama ini juga telah mendapatkan khidmat Mikael Jasin, Barista Ke-7 Terbaik di Dunia (2021) pada masa ini sebagai Pengarah Kopi (Head of Coffee) dan akan memanfaatkan kepakaran dan pengalamannya yang luas bagi merevolusikan cara Kenangan Coffee diperoleh, dihasilkan, dan dinikmati.



Kenangan Coffee akan memperkenalkan minuman istimewanya, Kenangan Latte (Gambar 1) dan Avocado Coffee (Gambar 2), serta pelbagai pilihan kopi lain. Setiap cawan kopi akan dijual pada harga permulaan RM5.90, selaras dengan janji jenama ini untuk menyediakan kopi berkualiti dengan harga berpatutan kepada semua. Kenangan Coffee juga akan menyediakan pelbagai juadah bersama dengan pilihan kopinya.

 

Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.kenangancoffee.my




5.10.22

INFINIX NOTE 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB WILL PROVIDE CUTTING-EDGE FEATURES TO ITS YOUNG AND TRENDY USERS AT ONLY RM799

Wednesday, October 05, 2022 0
INFINIX NOTE 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB WILL PROVIDE CUTTING-EDGE FEATURES TO ITS YOUNG AND TRENDY USERS AT ONLY RM799

        Malaysia to be the first country in Southeast Asia to launch Infinix Note 12 2023 Anti Lag-Lag Club

        One of the fastest growing smartphone brands, Infinix will be launching its strongest chipset smartphone soon

 



KUALA LUMPUR, 3RD OCTOBER 2022 - Infinix Malaysia today announced the official launch of the Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB, their latest powerful smartphone in the Note series which will be available for users across Malaysia from 7th October 2022 onwards. In addition to its fashionable design, the Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB will provide cutting-edge features to its young and trendy users at only RM799. Fans will be excited to find out that Malaysia is the first country in the Southeast Asia region to be introducing such a device.

It features the powerful MediaTek Helio G99 6nm High Performance Monster Engine for an extraordinary and seamless interface experience, an extended RAM up to 13GB (8GB+5GB) for ultimate app processing performance, a massive 5000mAh battery with 33W Fast Charge for long-lasting usage, a 6.7” FHD+ True Colour AMOLED Display for a vivid and immersive viewing experience, a 50MP Ultra Night Triple Camera for an enhanced mobile photography adventure, and a Monster Gaming Kit for gamers looking to level up in their leagues.

"The Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB is a beautiful blend of innovative technology with a sleek design, perfect for today’s youths going through their fast-paced and trendy lifestyles. Here in Malaysia, we strive to inspire and nurture our promising youths in achieving their dreams through the palm of their hands. Integrating all these advanced features into the Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB with an affordable price, Malaysian users will be able to invest and gain access to the digital life, “ said Richard Tang, Country Manager of Infinix Malaysia.

 



 

PEAK PERFORMANCE LIFESTYLE

Infinix strategically combines much-needed technologies to make the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB the perfect blend of peak level performance. From a strong gaming processor to important multitasking support, this smartphone provides users with the crucial specifications that are needed for an increasingly demanding lifestyle.

 

Powerful MediaTek Helio G99 6nm High Performance Monster Engine for Extraordinary and Seamless Interface Experience

The device is equipped with the all-new MediaTek Helio G99 6nm High Performance Monster Engine, packing powerful features and ensuring users a seamless and smoother interface experience, regardless of gaming, web browsing, or streaming videos. This ultra power processor also maximises the viewing and gaming experiences by incorporating two high-performance Arm Cortex-A76 processors clocking up to 2.2GHz and a highly capable Arm Mali G57-class GPU. With the MediaTek chipset, it can achieve up to 385,052 score on the Antutu V9.3.5 test, which is higher than other smartphones within the same price range.

 

Extended RAM up to 13GB (8GB+5GB) for Ultimate Processing Performance

With the extended 13GB memory by integrating 8GB RAM and 5GB ROM, the Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB allows users to store more photos, videos, and applications. It also gives an unrestricted background running apps from 11 to 20 apps. In addition, it speeds up the application’s start time from 802ms to 307ms and reduces lag up to 61%. Thus, users can experience high-efficiency while using this smartphone for their work or entertainment.

 

Long Lasting Power of the Massive 5000mAH Battery with 33W Fast Charge

It comes with a massive 5000mAH Battery and a 33W Fast Charge capability. Fans will be able to enjoy a long lasting use as this model saves battery up to 7% in comparison with the G96 model based on laboratory gaming tests. Even though the Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB has a large battery, it still retains the ultra sleek design up to 7.8mm and 192.5 grams light in the form to ensure users have the most comfortable and pleasant user experience.

 

 

Infinix’s Signature Monster Gaming Kit For The Ultimate Gaming Escapade

Similarly with its Note series smartphones, Infinix incorporates its signature Monster Gaming Kit to the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB smartphone, which comprises of the XArena (Dar-Link Game Booster Technology), Graphic Enhancement, Revive Countdown, Linear Motor Tactile System with 4D Vibration, 10-Layer Graphite Cooling System, and Dual Speakers with Hi-Res and DTS. This Monster Gaming Kit aims at avid gamers who are looking to score their first league, and with this advanced technology, users will be able to game at ease without worrying about lag time and overheating.

 

One thing that has been improved in the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB is the addition of the physical gyroscopic function, which will definitely give users a more realistic gaming experience.

 



 

SLIM AND STYLISH DESIGN

Infinix understands that young users nowadays not only focus on the performance of their smartphones, but also the trends on the smartphone’s design. By pairing an immersive performance with a trendy and chic design, the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB creates a perfect blend of style that is ideal for any scenario.

6.7” FHD+ True Colour AMOLED Display For a Vivid and Immersive Viewing Experience

Infinix integrates the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB with a 6.7” FHD True Color AMOLED screen that is perfectly suited for users offering a smoother response at the tip of their fingers. The display offers an even more realistic colour and contrast, thanks to its 100% DCI-P3 colour gamut, 100,000:1 contrast ratio.

 

Blending with its 7.8mm Ultra Sleek Design, users will be able to have a comfortable grasp of the smartphone in their hands while they are on the go.

 



 

50MP Ultra Night Triple Camera For Ultimate Photography

Users can take fantastic photos with the Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB’s 50MP Ultra Night Camera with a depth lens and AI lens that brings mobile photography to a whole new level. To enhance image capturing even further, the smartphone offers Professional Night Scene Photography Mode to ensure better pictures are taken in low light conditions.

 

The Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB has a 16MP selfie camera with a dual-LED flash for taking the perfect selfie, even after dark.

 



 

Three Colour Choices To Suit Youth’s Trend and Vibes

The Infinix Note 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB comes in three vibrant colours: Volcanic Grey, Tuscany Blue and Alpine White. The Volcanic Grey speaks volumes as it is a colour fit for matching outfits for any time of the day. Tuscany Blue is a soft and pastel like colour that gives off a calming effect whereas Alpine White shows off a chic and elegance vibe suited for those who strive for a minimalist lifestyle. These colours are not only vibrant, but they compliment today's youth in following the trendsetter culture.

Here are the information on the price and availability of the INFINIX NOTE 12 2023 ANTI LAG-LAG CLUB:

 

Nationwide First Sale Date

7th October 2022

Online Sales Platform

Infinix AIOT Official Store on Shopee

Colours Available

Volcanic Grey, Tuscany Blue, Alpine White

RRP

RM799

First Day Sales Promo

RM699 (Only on 7th October 2022, Shopee)

 

Fans who are interested to find out more about this device can also stay tuned to Infinix Malaysia's Official Facebook, Instagram, YouTube, Twitter and website. Do follow Infinix Malaysia's Official social media platforms to stay up to date on upcoming promotions and offerings.

#GameOnzwithInfinix

#InfinixMalaysia

#Infinix

- END -

About Infinix

Infinix Mobile is an emerging smartphone brand that designs, manufactures and markets an expanding portfolio of mobile devices worldwide under the Infinix brand which was founded in 2013. Targeting the young Generation, Infinix focuses on developing cutting-edge technology embodied in meticulously designed mobile devices that offer refined style, power and performance. Infinix devices are trendy, energetic, attainable & progressive with the end-user at the forefront of every step forward.

With “THE FUTURE IS NOW” as its brand essence, Infinix aims to empower today’s youth to stand out from the crowd and show the world who they are & what they stand for.

The company’s portfolio of products is sold in more than 40 countries around the world, covering Africa, Latin America, the Middle East, Southeast Asia, and South Asia. Expanding at a phenomenal rate, Infinix grew an unprecedented 160% during 2018-2020 and has huge plans to continue creating premium designed flagship-level devices offering striking designs and strong value propositions.

 



26.7.22

Mekap Tahan Lama dengan SLAÉ Cosmetics

Tuesday, July 26, 2022 0
Mekap Tahan Lama dengan SLAÉ Cosmetics
Mekap Tahan Lama dengan SLAÉ Cosmetics - Eyza ni sejenis yang tak suka mekap banyak kali. Kalau time tak boleh sembahyang tu memang akan pakai mekap  sampai petang. Tak banyak kosmetik yang tahan sampai petang. Banyak dah Eyza cuba, kkdg sekejap je. Kena bahang matahari terus muka jadi sememeh.

Nasib baik la Eyza jumpa rangkaian produk dari SLAÉ Cosmetics. Sekarang ni kalau pergi kerja memang Eyza akan guna 3 produk ni je.


Cushion Foundation dia bagi Eyza memang best. Tak payah ko nak angkut foundation la, bedak la, berus la. Guna je ni terus cantik. Dah la makin kena matahari makin glowing. Memang in love sangat dengan Cushion Foundation dari SLAÉ Cosmetics ni.


Maskara adalah salah satu item penting yang Eyza akan pakai. Rasa tak lengkap kalau tak pakai Maskara ni sebab produk ni best sangat. Tak payah sapu banyak kali. Sapu sekali je dah nampak bulu mata melentik gitu.


Lipmatte pulak benda wajib ada dalam handbag. Yang bestnya ianya bukan saja boleh jadi lipstik tapi Eyza jadikan blusher dan eyeshadow. Jimat space dan jimat duit sebab kita boleh jadikan 3 dalam 1. Kaler dia pun cantik.

Tiap-tiap hari pergi kerja memang Eyza akan pastikan wajib pakai 3 item ni. Jimat Masa, Tahan lama dan yang penting jimat duit.Hihihi.


Muka Tanpa mekap di awal Pagi


Sampai ofis dalam pukul 8 tu terus Make Up


Muka selepas 8 Jam

Suka sangat dengan produk ni sebab muka maintain je mekap sampai petang. Takde la nampak muka pucat pun. Dalam kereta pun kita boleh bersiap. Senang sangat. 3 item tu Eyza simpan dalam handbag je senang. Memang berbaloi dan puas hati dengan produk SLAÉ Cosmetics.

Bagi yang berminat untuk dapatkan produk SLAE Cosmetics, jangan lupa guna code diskaun yang tertera di bawah untuk dapatkan 10% diskaun bagi pembelian SLAE Cosmetics ini.

[Coupon Code for 10% OFF : Eyza]
[First Time Purchase, will get extra 15%!]

[Coupon Code for 10% OFF :  SLAEEyza)

Jom join Telegram Channel #SLAEBabe : https://t.me/+_uj1IpbAl3k5YzQ1 untuk SLAE's OFFERS, DISCOUNT, FREE GIFT, CONTEST, GIVEAWAY etc, 

Kalau ada nak bertanya pasal produk ke, warna apa yang sesuai ke atau apa-apa berkaitan boleh wasap Beauty Consultant di   http://wasap.my/60192225712/SLAECosmetics

Untuk maklumat lanjut mengenai SLAE Cosmetics boleh layari :

Website : www.SLAE.com.my