Blog Eyzamiel

16.9.21

Pengalaman Swab Test dan Kuarantin buat kali ketiga

Thursday, September 16, 2021 0
Pengalaman Swab Test dan Kuarantin buat kali ketiga


Assalammualaikum... Selamat Hari Malaysia semua..

Sempena Hari Malaysia hari ni Eyza dan kawan-kawan kena buat swab test sebab ada membe opis yang positif. Kami semua jadi contact rapat sebab waktu makan buka mask. Walau x duduk dekat sgt, tapi sebab aircond semua yg ada kena buat swab test dan kuarantin.

Ni dah kali ketiga kena cucuk hidung. Tapi kali ni paling lama sebab kena kuarantin dari 16hb sampai 24 September. Allahu. Moga yang baik2 je utk kami semua. Dah rindu anak ni. Lambat lagi nak 24hb. Nangis..

1.6.21

Tempah Bantal Cantik dan Ceramic Tiles Bergambar dekat Printcious.com

Tuesday, June 01, 2021 0
Tempah Bantal Cantik dan Ceramic Tiles Bergambar dekat Printcious.com
Assalammualaikum...

Eyza ni jenis yang suka sangat letak gambar dekat rumah. Bila dah ada anak ni lagi la semangat sebab rasa semua gambar dia nak cetak. Perangai mak-mak ke ni ye? Hahaha


Cetak gambar dan masukkan dalam frame macam dah biasa. Kali ni Eyza nak abadikan gambar raya family dekat sesuatu yang lain pulak. Cari-cari dalam Printcious.com jumpa bantal comel ni dengan Ceramic Tiles. Eyza pun decide nak cetak gambar raya hari tu kat 2 jenis ni.


Eyza pun klik dan masukkan gambar, edit text trs submit order. Selalunya kalau cetak2 macam ni lambat. Memang tak sangka sangat dapat parcel dalam tempoh 3 hari je. 


Kualiti pulak tak payah cerita la. Memang terbaik. Setakat Eyza tempah kat Printcious ni memang Eyza puas hati. Gambar tak pecah, sharp dan yang paling penting barang sampai macam yang kita nak. Kalau tak silap Eyza ni dah kali ke6 eyza tempah kat sini. Kualiti the best la bagi Eyza.Memang tak menyesal tempah kat sini. Kalau nak tengok cara tempah boleh klik Sini

Bukan setakat ada bantal dan Ceramic Tiles, macam-macam lagi ada kat sini. Boleh tempah Mug, Tshirt, Thermos dan macam-macam la. Try masuk web dia, sure rambang mata.


Maklumat lanjut atau untuk tempah boleh ke:


19.5.21

Senang sangat nak Tempah T-SHIRT Dan CANVAS ikut citarasa kita dekat Printcious.Com

Wednesday, May 19, 2021 0
Senang sangat nak Tempah T-SHIRT Dan CANVAS ikut citarasa kita dekat Printcious.Com
Assalammualaikum.

Sekarang ni nak keluar mana-mana pun takut sebab kes Covid-19 dekat Selangor dan KL tinggi sangat. Hari ni je dah cecah 6 ribu lebih kes seluruh Malaysia. Eyza sekarang memang banyak beli online dari pergi kedai. Kalau tak betul-betul mendesak memang duduk rumah je la.

Tahun ni tahun pertama Eyza sambut Syawal dengan Anak Eyza. Alhamdulillah setelah bertahun-tahun raya berdua je dengan suami. Bila dah ada anak ni dah tentu la kita teruja nak buat macam-macam persiapan raya untuk dia.

Tahun ni Eyza dh plan nak buat Baju T-Shirt untuk 1 Family selain dari Baju Raya kitaorang. Cari punya cari Eyza pun jumpa la khidmat printing baju tshirt dengan Printcious.com. Eyza pun decide nak print dekat sini sebab ada sekali rompers baby. Eyza pun terus la design untuk baju Anggun.


Sekarang ni pulak tengah ada promo untuk Fathers day. Kalau nak cari hadiah untuk ayah, masa ni la yang sesuai. Mesti orang yang kita sayang happy kan bila dapat hadiah yang direka khas untuk kita je. Nak lagi best kalau ada gambar 1 keluarga sekali.


Ok, jom kita tengok T-shirt. Eyza baru pilih Tshirt untuk Eyza, Hubby dan Anggun. Semua cantik-cantik sampai rambang mata la.



Ni antara design yang Eyza berkenan nk buat. Tapi kena minta approval Husband dl, kalau on terus order untuk printing malam ni jugak. Hihihi. Nampak sangat tak sabar kan. Nak tengok design T-Shirt boleh klik Sini




Selain T-Shirt, Eyza berkenan jugak nak buat Canvas. Gambar Anggun banyak sangat dalam Fon. Nak jugak la abadikan dalam Canvas dan letak dekat rumah. Ni pun sama, banyak design yang cantik. 



Eyza pilih design ni sebab Eyza rasa comel. Ada bajet nanti nak buat design lain pulak. Nak tengok design canvas klik Sini

Dekat sini jugak bukan setakat ada T-shirt dengan Canvas, ada juga Mug, Bantal, Door Gift, Corporate Gift dan Macam-macam la. Boleh buat hadiah atau pakai sendiri. Percaya la korg pun akan rambang mata macam Eyza jugak nanti. Kalau korang nak tengok design lain yang cantik-cantik boleh tengok dekat https://www.printcious.com/my/ dan kalau nak beli banyak untuk Door Gift atau Corporate Gift boleh tengok dekat https://www.printcious.com/my/bulk-order .Ok, selamat rambang mata macam Eyza jugak ye.

23.4.21

Realme Will Be Making a Season 3 Grand Launch for all your favourite AiOT!

Friday, April 23, 2021 0
Realme Will Be Making a Season 3 Grand Launch for all your favourite AiOT!



In conjunction with Hari Raya festivities, realme will be launching a total of seven new AIoT devices ranging from earbuds, bluetooth speaker, lifestyle products and wearables. All seven devices will bring you to a whole new Dare to Leap experience as you’ll be more stylish and trendy. realme will broaden its audio field and Malaysians can expect amazing audio quality from realme Buds Q2, realme Buds Air 2 Neo as well as realme Cobble Bluetooth Speaker thanks to its Bass Boost+ technology and many more.



In terms of wearable devices, realme will be bringing its realme Watch 2 with 90 sports mode, large screen and strong battery life. To bring out the personality of young Malaysian fans, realme is introducing the realme Watch S Master Edition in a collaboration with famous Korean pop cultural artist, Grafflex. 



Apart from that, realme Malaysia is proud to be bringing home and lifestyle devices like realme Motion Activated Night Light  with modern and trendy design as well as realme Alkaline Batteries made from mercury-free environmentally-friendly materials.



The official launch of realme AIOT Grand Launch Season 3 will be live-streamed via realme's Facebook page on 30th April 2021, 12pm. Stay tuned!